Suami hadiah aiskrim je.. Tapi isteri terkejut bila tengok di dalam…

Mesti excited kan bila hari lahir kita tiba? Kadang – kadang tu bukan teruja sebab nak dapat hadiah yang fancy -fancy tapi cukup lah sekadar ada yang mengingati hari kelahiran kita. Ucapan ingatan tulus ikhlas pun dah memadai sebenarnya.

Tetapi kalau ada yang nak bagi hadiah apa salahnya. Orang kata rezeki jangan ditolak. Hee..

 

Mesti excited kan bila hari lahir kita tiba? Kadang – kadang tu bukan teruja sebab nak dapat hadiah yang fancy -fancy tapi cukup lah sekadar ada yang mengingati hari kelahiran kita. Ucapan ingatan tulus ikhlas pun dah memadai sebenarnya.

Tetapi kalau ada yang nak bagi hadiah apa salahnya. Orang kata rezeki jangan ditolak. Hee..

Pernah tak korang kena prank dengan siapa – siapa masa birthday?

Haaa.. Ni kami share sikit tentang isteri yang di prank oleh suami semasa harijadinya. Menurut sumber, pada mula si suami beriya cakap nak bagi hadiah aiskrim je sebab mereka pun baru berkahwin dan tak berapa nak stabil lagi..

Isterinya faham keadaan itu dan tetap happy je walaupun hanya akan dihadiahkan aiskrim.. Aiskrim kot siapa tak suka, lagi – lagi musim panas ni..

Bila tiba hari yang dinantikan si isteri pun terkejut bila didalam aiskrim tu ada harga yang istimewa.. Nak tahu apa, baca kisah dibawah ni..

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*