KISAH GADIS MONTEL DITINGGAL TUNANG DAN MAJLIS PERKAHWINAN LAGI 2 BULAN DIBATALKAN !

KISAH GADIS MONTEL DITINGGAL TUNANG DAN MAJLIS PERKAHWINAN LAGI 2 BULAN DIBATALKAN !!

Salam admin. Saya nak share sikit pengalaman saya. Dulu saya ni gemok sangat. Ye lah kan time muda ada duit je g cari makan sedap2. Sampai tunang saya pon saya belanja makan lah hari2. Maklumlah masa tu tunang saya sengkek . Makin hari makin kembang badan. Pastu kena kutuk ngan dia. Dia kata dah makan minum, lagi nak tambah air milo! Mana tak gemok! Dia malukan saya depan orang tau. Amboi2 kau makan pon aku bayar. Ada hati nak kutuk aku. Masa tu sygkn. Tak terpikir pon nak kecik hati dia selalu hina2 saya gemok! So macam biasalah bercintann cintun. Pastu saya dipanggil Allah diberi peluang mengerjakan umrah! Masa tu sebab wakil bawak nenek saya 2 orang yang uzur. Pergila meninggalkan tunang saya. Kereta semua kat dia. Tau apa jadi lepas saya balik umrah? Dia sedap bawak kereta saya naik genting dengan betina lain. Cilaka betul! Da la aku ni naikk umrah doa nangis2 mudahan dijodohkn sampai ke jannah bagai!

Bayangkan lagi berapa bulan nak kawen kau boleh buat taik. Segala persiapan semua da sedia ada! Ye aku gemok kan. Sebab tu kau cari pompuan lain.

Aku apa lagi putuslah tunang ngan hanat ni.
Sejak dari putus tunang tu saya pon azam lah nak kurus gilo2..hehehhe. Macam macam cara diet tak kurus2. Pastu ada lah kawan saya rekemenkn saya produk Ladurrar ni. Bayangkan berat saya ketika itu 80kg. Terus turun berkg kg tau!Pinggang terus kecik naw naw! Size baju banyak longgar dah. Gila tak happy kan. Pastu da kurus sy pon saja lah tayang diri kat ex kebetulan memang dia ada niaga kat bazar ramadhan!Dia punya terkejot berokkk!hahhahahaha. Puas hati saya tau! Tengok dia melopong. Siap cari saya balik.

Tapi masa tu saya da ada orang lain kesian dia. Saya pon berkawinlah ngan jejaka lebih ensem dan 10xbaik dari dia. So uolls jangan sedih2 kalau dapat badan gemok smpai timbang pon boleh rosak! Ada jalan penyelesaian dia. Saya yang gemok ni boleh kurus takkan uolls tak boley kan! hehhe. Saja je share nak bg semangat kat uolls! Jangan rasa sedih kalau kena hina gemok. Try la minum Ladurrar ni! Memang bagus!

macam mana nak dapatkan LADURRAR ni? uolls boleh click link dibawah ni. Admin akn reply pm uolls.

http://nak.la/Uyun

http://nak.la/Uyun

Jangan lupa like Facebook Page utk lihat beribu testimoni :

http://nak.la/TestimoniLADURRAR

http://nak.la/TestimoniLADURRAR

The post KISAH GADIS MONTEL DITINGGAL TUNANG DAN MAJLIS PERKAHWINAN LAGI 2 BULAN DIBATALKAN ! appeared first on MakananViral.com.

Sumber Asal

Loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*