Keistimewaan Tak Masuk Akal, Artis Ini Turut Rekomen Anda Gunakan Doropu Untuk Beli Barang

Siapa kat sini yang masih tak tahu tentang Doropu? Oh, masih ada yang tak tahu? Rugilah kalau anda belum download aplikasi Doropu ni. Sebab Doropu membolehkan anda beli barang dengan harga tak masuk akal dan tersangat murah!

Mesti susah kan nak guna Doropu ni? Anda silap! Tak susah mana pun. Senang saja. Cuba anda lihat apa yang artis ini beritahu anda tentang Doropu melalui video di bawah. Pasti anda tertarik!

Adeline Tsen dan Eira Syazira turut rekomen untuk guna Doropu

Introducing NEW shinebright application – Doropu [email protected] ? Download now ! ? Lets shopping and enjoy price drop even until Rm0 ! Try out now ? iOS – http://bit.ly/doropu_ios Android – http://bit.ly/doropu_android #doropumy #changethewayyoubuythings

A post shared by Barbie Tsen ?? (@adelinetsen) on

Dah tengok video tu? Siapa tak kenal Adeline Tsen, pelakon, penyanyi, pengacara dan model wanita Malaysia yang cantik ini. Dia rekomen untuk download aplikasi Doropu di smartphone anda tau. Selain Adeline Tsen, artis lain iaitu Eira Syazira yang gorgeous ni turut sarankan anda untuk guna Doropu.

Assalamualaikum. Pernah tak korang terfikir yang mana barangan berjenama yang dekat kedai harga dia ratus ratus tapi sebenarnya korang boleh dapatkan dengan harga TERENDAH dan semakin RENDAH setiap masa, SETIAP HARI? Ok ni eira nak share dengan korang 1 apps best gila yang Eira baru download and Eira rasa Eira WAJIB share dengan korang. Doropu. Korang jangan lupa tau download apps Doropu ni. Android user and iOS users, both pun boleh guna apps ni sebab apps ni user friendly so tak susah pun nak guna. Kalau tak pun boleh check out dekat www.doropu.com . Thanks @doropu.my #doropumy . . #reviewbybinipakazad ?

A post shared by E I R A S Y A Z I R A (@eirasyaziraofficial) on

Kalau anda nak tahu, inilah antara keistimewaan Doropu yang diberitahu oleh Adeline Tsen dan Eira Syazira..

Paling istimewa, harga barang turun setiap minit di Doropu

Nak beli sesuatu tapi tak mampu sebab mahal? Lepas ni boleh beli dah! Di Doropu, harga barang akan jatuh setiap minit. Memang menarik! Makin lama anda tunggu, harga makin murah. Tapi kena beli cepat sebab takut tunggu lama, stok habis pula!

Pelbagai barang yang dijual, memang gempak

Take note! Hanya satu barang akan dijual setiap hari di Doropu. Sampai semuanya sold out. Barangan makeup, makanan, baju, gadget, boleh kata semua benda ada. Syoknya!

Paling best, anda boleh tengok senarai produk yang akan dijual untuk bulan berkenaan, tapi tarikh adalah RAHSIA. Barulah surprise! Jadi, kena sentiasa buka aplikasi Doropu supaya anda tak terlepas barang yang anda mahu okay?

Senang nak topup, kat 7 Eleven pun boleh

Untuk pengetahuan anda, Doropu menggunakan sistem MolPay supaya anda senang topup duit dalam akaun anda. Boleh pilih sama ada transfer direct daripada akaun bank, guna epay atau beli topup di 7 Eleven. Senang cerita, kalau tak ada online banking pun tak apa. Masih boleh guna Doropu ni. Mudah dan selesa bukan?

Boleh dapat rebate setiap masa, yay!

Siapa kat sini yang tak suka dapat rebate. Tipulah kalau tak suka. Doropu pun ada rebate juga. Bukan biasa-biasa! Rebate ni akan diberi mengikut harga terakhir sewaktu barang tersebut sold out. Masih tak faham? Tak apa, kami beri contoh untuk anda.

Anda mahu membeli karpet yang harga asalnya RM150. Anda buka aplikasi Doropu dan harga karpet tersebut ialah RM100. Anda terus beli sebab tak nak tunggu lama. Tapi, harga karpet itu sewaktu sold out ialah RM50 sahaja. Jadi anda akan dapat rebate sebanyak RM50. Terbaik bukan?

Penghantaran percuma ke seluruh Malaysia

Duit pos pula macam mana? Kena bayar tak? Tak perlu pun! Paling best tentang Doropu, penghantaran adalah percuma ke seluruh Malaysia (kecuali Jumaat, Sabtu, Ahad dan cuti umum). Anda pun tak perlu memikirkan cas penghantaran. Seronoknya!

Jangan lupa download aplikasi Doropu ni sebab tak lama lagi Doropu ada kejutan buat anda. Nak tahu apa? Inilah dia..

Peraduan Kumpul & Menang, hadiah bernilai sehingga RM1000!

Pembeli setia di Doropu kena tahu ni! Doropu akan mengadakan Peraduan Kumpul & Menang khas untuk anda. Peraduan ini akan bermula pada 9 Julai 2018 hingga 9 September 2018.

Cara penyertaannya sangat mudah! Kumpul kad dan tebus hadiah seperti yang tertera di atas kad tersebut. Di sini kami beritahu anda tentang peraduan yang anda boleh join serta cara nak sertai dan hadiah yang anda berpeluang menangi.

1) Pemberian Kredit RM10 Secara Percuma

Cara join:

  1. Kumpulkan 4 kad Kumpul & Menang yang tertulis R, M, 1 dan 0 untuk tebus hadiah. Kad ini akan diberi secara rawak sewaktu penghantaran dibuat.
  2. Ambil gambar koleksi 4 kad Kumpul & Menang anda.
  3. Mesejkan gambar tersebut beserta username/e-mel akaun Doropu anda ke Facebook atau Instagram Doropu untuk penebusan kredit RM10 secara percuma.

*Tertakluk pada terma dan syarat.

2) Pemberian hadiah misteri bernilai sehingga RM30

Cara join:

  1. Buat pembelian sepanjang peraduan berlangsung. Makin banyak buat beli, makin tinggi peluang untuk menang.
  2. Pemenang akan dipilih setiap minggu untuk tebus hadiah misteri oleh Doropu. Pengumuman akan dibuat di Facebook dan Instagram Doropu.
  3. Jika username anda tertera pada senarai pemenang, snap gambar kad pemenang anda.
  4. Mesejkan gambar tersebut beserta username/e-mel akaun Doropu anda ke Facebook atau Instagram Doropu untuk penebusan hadiah misteri (hadiah bernilai sehingga RM30)

*Tertakluk pada terma dan syarat.

3) Review Doropu

Cara join:

  1. Pergi ke Facebook, iOS Appstore atau Android Play store dan search untuk Doropu.
  2. Beri rate 5 star dan tulis review untuk aplikasi Doropu di Facebook/iOS/Google Play.
  3. Screenshot rating dan review anda.
  4. Mesejkan gambar tersebut beserta username/e-mel akaun Doropu anda ke Facebook atau Instagram Doropu untuk penebusan hadiah kredit RM3 secara percuma.

*Tertakluk pada terma dan syarat.

4) Media Sosial (Likes & Follow)

Cara join:

  1. Snap atau screenshot likes & follow pada Facebook dan Instagram Doropu.
  2. Mesejkan gambar tersebut ke Facebook atau Instagram Doropu.
  3. Mesejkan username Doropu, Facebook dan Instagram anda sekali untuk penebusan hadiah (kredit RM1 untuk Instagram dan kredit RM1 untuk Facebook secara percuma).

Wah, banyak peraduan yang boleh join ya. Macam mana? Pasti anda dah mula tertarik nak download aplikasi Doropu ni di smartphone anda bukan? Jangan lupa ajak keluarga dan kawan-kawan untuk download Doropu. Boleh guna bersama-sama nanti.

Kalau nak download, boleh klik link yang kami beri di bawah ni. Untuk info lanjut, boleh ke Facebook atau Instagram Doropu okay? Selamat shopping dengan Doropu!

iOS App Store : ?http://bit.ly/doropu_ios

Android Play store : ?http://bit.ly/doropu_android

Facebook : ?https://www.facebook.com/doropu.my

Instagram : ?https://www.instagram.com/doropu.my

Recommended for you

  • Sedia Juadah Enak & Aktiviti Menarik, Jom Beraya Di Rumah Terbuka Bandar Rimbayu
  • Rupanya Ini Sebab Kenapa Vivo Jadi Penaja Rasmi FIFA World Cup 2018!
  • Berbelanja Tanpa GST! Diskaun Sehingga 80%! One Living Seri Kembangan Kan Ada!

Sumber Asal