Adik Usahawan Selebriti Terkenal, Ameera Khan Buat Hal Lagi, Kali Ini Muat Naik Gambar Terlajak Panas Di IG Sehingga Mengganggu Gugat Iman Para Lelaki Bersempena Malam Jumaat

Jika ada yang perasan,sekejap tadi instafemes Littlemisskhan atau Ameera Khan yang juga adik kepada Selebriti jutawan terkenal Neelofa ada memuat naik satu gambar yang sangat tidak sepatutnya dimuat naik oleh kita yang beragama islam. Dengan terdedah sana sini, posting tersebut mendapat kecaman dari netizen kerana beliau dikatakan tidak sensitif dengan budaya timur dan juga agama Islam yang melarang mendedahkan aurat.

Tetapi kini posting tersebut telah dipadamkan dari ig beliau.

Biodata Ameera Khan, Adik Neelofa

Beliau adalah adik kepada selebriti popular Neelofa. Tidak dinafikan sejak kebelakangan ini Ameera Khan makin dikenali peminat walaupun usianya baru mencecah 18 tahun. Komen dan kritikan panas yang dilontarkan oleh Ameera Khan di media sosial menjadi topik hangat dan pertelagahan netizen hingga menaikkan nama beliau. Ini dibuktikan dengan jumlah followers beliau di IG yang telah hampir mencecah 1 juta! Wow hebat.

Selain itu Ameera Khan dikenali sebagai seorang Vlogger YouTube dengan saluran Little Miss Khan. Beliau telah mendapat populariti yang luas untuk setiap entri yang dilakukan termasuklah barang solek, barangan fesyen, testimoni peribadi dan pelbagai lagi topik berkaitan dengan kehidupan seharian. Untuk rekod, Ameera Khan mula membuka channel Youtube pada tahun 2015.

Biodata Ameera Khan
Nama Penuh: Nur Ameera Khan
Nama Glamour: Ameera Khan / Little Miss Khan
Nama Panggilan Manja: Baby
Tarikh Lahir: 8 Disember 2000
Umur: 18 tahun (2018)
Asal: Kelantan

Adik-Beradik: Sara Dinna, Noor Nabila, Noor Nellisa, Mohd Aqief, Noor Neelofa, Putri Nur Athira, Nur Athisha, Mohamed Faliq, Mohamed Firdaus
Agama: Islam
Warganegara: Malaysia
Bangsa: Melayu (Kacukan Melayu, Pakistan dan Arab)
Pekerjaan: Social Media Influencer dan Vlogger
Instagram: @littlemisskhan
Twitter: @nurameerakhan