[GAMBAR] Holiday Kilafairy Yang Super Hot Di Maldives, Macam Kim K lah!!!

Amboi sakan MH tengok penyanyi dan pelakon yang ketika ini difahamkan sedang bercuti di destinasi percutian terkenal dunia, Maldives.

Sinonim dengan imej mempesonakan, anak kepada penyanyi Rohana Jalil ini tetap melawa-lawa di lokasi indah berkenaan.

Malah, persalinan ala holiday yang dikenakannya juga memang terbaik, persis Kim K orang kata.

https://www.instagram.com/p/BmLIq2ulqwr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Bagaimanapun seperti biasalah, dalam ramai yang suka ada juga yang macam tak berapa berkenan dengan persalinan yang dikenakan Kila ni.

Apa pun, jom kita tatap beberapa foto sekitar percutiannya ke Maldives. Memang letop!

https://www.instagram.com/p/BmNtKaxFnAf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Bagaimanapun seperti biasalah, dalam ramai yang suka ada juga yang macam tak berapa berkenan dengan persalinan yang dikenakan Kila ni.

Apa pun, jom kita tatap beberapa foto sekitar percutiannya ke Maldives. Memang letop!

https://www.instagram.com/p/BmNtKaxFnAf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

https://www.instagram.com/p/BmNsfmElgoD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

https://www.instagram.com/p/BmQzg1lFDd_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

So apa kata korang? Yang penting, penyanyi lagu Put The World In di samping Sean Kingston ni tak bersolek pun tetap anggun gitu!

sumber : media hiburan